togel singapura

Lirik Pepeling NIDA RIA SEMARANG GROUP

Lirik Pepeling

Lirik Pepeling by Nida Ria Orkes Putri Semarang group

taruhan bola

Judul: Pepeling

Ciptaan : Ki.H.Anom Suroto

Vocal: Inayah

Facebook: Nida Ria Semarang

Lirik Pepeling

LA ILAHA ILLALLAH….
LA ILAHA ILLALLAH…
LA ILAHA ILLALLAH…
MUHAMMAD RASULULLAH…

WIS WANCINE TANSAH DI ELINGKE
WIS WANCINE PODO NINDHA AKE…

ADZAN WIS KUMANDHANG WAYAHE SEMBAHYANG
NETEPI WAJIB DAWUHE PENGERAN…

SHOLAT DADI CAGAK ING AGOMO
LIMANG WEKTU KUDU TANSAH DIJOGO

KANTHI ISTIQOMAH
LAN SING TUMAKNINAH

LUWIH SEMPURNO YEN BERJAMAAH….

SUBUH LUHUR LAN ASAR
SHOLAT SAYEKTI NGADOHKE TINDAK MUNGKAR

MAGHRIB LAN ISYA JANGKEPE
PRAYOGANE DITAMBAH SHOLAT SUNAHE

JO SEMBRONO IKU PRINTAH AGOMO
NGELINGONO NENG NDUNYO MUNG SEDELOK

SABAR LAN TAWAKAL PASRAH SING KUWOSO
YEN KEPINGIN MBESOK MUNGGAH SUARGO….

REFF:

Kembali ke Awal

Komentar Anda

Leave a Comment

Berita Terkait